Instructiuni de curatare si intretinere pentru articole de incaltaminte, posete, genti, curele si imbracaminte din piele

Incaltaminte cu fete din piele naturala

→ Dupa fiecare purtare, incaltamintea se va curata de praf si se va pune pe sanuri, petele de grasime sau alte impuritati de pe fata se curata cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent 1-2%.
→ Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica, pe fata, un strat subtire de crema de ghete.
→ Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de surse de caldura.
→ Talpa de cauciuc trebuie ferita de actiunea produselor petroliere(motorina, benzina, etc), ulei, alcool, acetona sau alte produse chimice
→ Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp
→ Nu se recomanda purtarea incaltamintei cu fete din piele cusute pe talpa, pe timp umed sau ploios
→ La toate categoriile de pantofi se interzice spalarea acestora in masina de spalat sau contactul indelungat cu apa. Udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide poate duce la dezlipirea incaltamintei si deteriorarea fetelor.
→ Fata incaltamintei se va feri de lovituri directe sau intepaturi.
→ Se impune folosirea incaltatorului pentru evitarea deteriorarii premature a incaltamintei in zona calcaiului

Instructiuni de utilizare si intretinere articole de imbracaminte si curele din piele:

→ Ori de cate ori se impune, imbracamintea din piele se curata de praf cu o carpa moale uscata sau imbibata in apa curata, fara a se folosi detergenti, solventi, inalbitori sau orice alte produse chimice. Acestea pot dauna ireversibil aspectului pielii.
→ Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte si a curelelor din piele in masina de spalat indiferent de tipul masinii de spalat sau de programele optionale ale acesteia.
→ In cazul in care produsul s-a udat in conditii de utilizare normala (ploaie, ninsoare) stergeti-l cu o carpa moale, uscata si lasati-l la uscat la temperatura camerei.
→ Feriti produsul din piele de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.
→ In cazul in care apelati la servicii specializate de curatatorie/spalatorie pentru intretinerea produsului, societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de nici un fel de defect ce poate apare in urma procesului de curatare/spalare.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru genti si posete din piele:

Pentru o utilizare indelungata si in cele mai bune conditii respectati aceleasi instructiuni si recomandari prezentate mai sus.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara