Datele dumneavoastra, stocate in baza de date La Strada, sunt in deplina siguranta, aceasta constituind pentru noi o forma de respect fata de utilizatorii nostri, sustinuta, de asemenea, si de legile in vigoare: Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.
Informatiile dumneavoastra personale, referitoare la comenzile efectuate, etc sunt stocate doar pentru asigurarea furnizarii de servicii cat mai bune: livrarea produselor comandate sa fie cat mai prompta, documentele emise sa fie corecte (facturi, chitante, avizele de expeditie), iar navigarea pe site sa fie cat mai facila. De asemenea, datele de contact pe care le detinem trebuie sa fie corecte si actualizate.
Conform aceleiasi legi, nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va trimite confirmari privind comenzile efectuate, respectiv alte detalii solicitate.
lastradashoes.ro nu promoveaza SPAM-ul, astfel daca doriti, puteti renunta la a mai primi stiri sau notificari pentru anumite produse de pe site-ul nostru. De asemenea, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara